A Benedetti Kft. és a világítástechnika célja, környezetünk láthatóvá tétele oly módon, hogy a tevékenységünket, szemünk igényeinek megfelelően, biztonságosan és eredményesen tudjuk elvégezni. Tehát a célunk az, hogy a világítással megfelelő vizuális környezetet hozzunk létre. A Benedetti Kft. ezen tervezési feladatait az MSZ EN 12665 és MSZ EN 12464 érvényben levő szabványok alapján végzi.
Ennek érdekében olyan magas minőségű, hosszú élettartamú és energiatakarékos LED-es fényforrásokat ajánlunk, melyek esztétikailag is jól illeszkednek az irodai és ipari környezetbe.

2011- óta szállítunk a robbanásbiztos piacon működő cégeknek LED fényforrásokat.

2012-től kezdtük el az adatgyűjtést és műszaki, szakmai lehetőségek vizsgálatát egy új univerzális Ex LED fényforrás kifejlesztésére vonatkozóan.

2014-ben a kötöttpályás vasúti közlekedés területén működő BKV kisföldalatti üzletágának is fejlesztettünk speciális 24VDC-ről működő LED fényforrásokat. (Az elkészült projektről ide kattintva tudhat meg többet)

2014-től a lakossági felhasználásra fejlesztjük a Filed termékcsaládot, melyről többet a www.filed.hu weboldalról tudhat meg.

2015-ben megkaptuk a BKI Vizsgálóállomás Ex tanúsítását a Benedetti M LED-Ex termékre vonatkozóan.

Néhány referencia az elmúlt évekből: